BERG Flatground

Hvis du ønsker en trampolin, der smelter sammen med  haven bør du vælge BERG FlatGround Champion. Denne trampolin kan integreres i din have på en sådan måde, at trampolinen ligger helt plan med græsset. BERG FlatGround Champion er ikke kun iøjnefaldende, men det er også let at få adgang til . Desuden er denne trampolin udstyret med et unikt BERG Airflow springmåtte, som tillader 50% mere luft igennem for ultimativ hoppekomfort.

De særlige støjreducerende stropper nedenunder den beskyttende kant tillader luften under trampolinen at slippe ud. Du vil derfor føle meget lidt modstand, når du hopper, og den beskyttende kant vil ikke rasle mod springmåtten.

Den specielle patenterede ramme gør BERG FlatGround let at samle og installere. BERG FlatGround Champion fås med en grøn eller en grå beskyttende kant. Denne trampolin har en diameter på 430 cm. De unikke TwinSpring Gold fjedre på BERG FlatGround Champion er absolut de bedste hvad angår fhoppekomfort. TwinSpring Gold fjedre anbringes i en V-form. Resultatet er længere og mere fleksible fjedre der ikke drejer under spring

Gå til Flatground trampoliner her

 

.

.

 

 

.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev