Gokarts 1 - 12 år

Hos luksusleg.dk har vi altid en masse sjove og seje Go-karts 2-5 år, 3-8 år, 4-12 år, pedaltraktorer  , trækvogne osv. 

Der er noget til alle aldre - faktisk lige fra de helt små, og til de helt store legebørn. Alle vores køretøjer er udelukkende udført af top kvalitetsmaterialer, og designet på hver enkelt køretøj er nøje udtænkt og tilpasset både funktionalitet og udseende.

Har du fundet et køretøj vi ikke har i sortimentet, så vil vi meget gerne forsøge om det er noget vi kan skaffe hjem, men det kræver blot at du kontakter os på tlf 51501818 eller på mailen

Du finder vores forskellige køretøjer under følgende kategorier i menuen 

Gokarts

Pedaltraktorer

Trækvogne/trillebøre

 

 

 

Fra DKK 6.229,00
Levering: 1-2 dages levering

BERG tilbyder fire forskellige stel, der passer til store gokarts. Du kan vælge et stel med BFR-, BFR-3-, E-BFR-, E-BFR-3- eller XXL-BFR-systemet.

BFR står for: "Brake, Freewheel, Reverse" (brems, frihjul, bak). BFR-systemet giver dig mulighed for at bremse med pedalerne, men også for at bakke umiddelbart efter stilstand.

BFR-3-systemet er det samme som BFR-systemet, bortset fra at dette system er udstyret med tre gear, der gør gokarten endnu lettere at køre på.

E-BFR-stellet yder pedalstøtte ved hjælp af en 250 W E-motor. Jo hårdere du træder i pedalerne på denne gokart, desto hurtigere kører du.

Chassiset på E-BFR-3 yder den samme støtte til pedaleringen som E-BFR men er udstyret med 3 gear, der gør det endnu lettere at komme afsted.

XXL BFR-systemet er særligt udviklet til høje personer. Dette stel er 10 cm længere end standardstellet og har to ekstra sædepositioner.

Læs mere Læg i kurv
DKK 2.959,00
Levering: 1-2 dages levering

Vil du opleve, hvordan det føles at køre på motorcykel? Det kan du med BERG Street-X!

 

Se video her:

 

 

 

Læs mere
DKK 2.959,00
Levering: 1-2 dages levering

Læs mere

Hos luksusleg.dk er vi altid behjælpelige med at du som kunde træffer det helt rigtige valg af køretøj, trampolin, tilbehør eller lign. så derfor opfordrer vi dig til at kontakte os hvis du er i tvivl, vi svarer typisk på email inden for 2-3 timer i åbningstiden, eller senest dagen efter, og ellers er vi altid til at fange på telefon 69 15 31 31

Vi har altid et stort sortiment i kvalitetsprodukter, og du kan også altid finde et godt trampolin tilbud hos os.

.

.

 

 

.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev