Bakoba, et hit til alle skoler og daginstitutioner

BAKOBA er det perfekte byggelegetøj til skoler og daginstitutioner. Skummaterialet er skånsomt, holdbart og lydløst, hvilket giver et behageligt, sjovt, kreativt og udviklende legemiljø - både for børn og voksne.

 

DKK 1.199,00
Levering: 1-2 dages levering

Byg en elefant, en racerbil, et stort rumskib eller noget aldrig set før.

Kun fantasien grænser.

 

Læs mere
DKK 2.099,00
Levering: 1-2 dages levering

Med dette store institutionssæt kan der bygges alt mellem himmel og jord. Der medfølger forskellige vejledninger i alle sværhedsgrader, så denne kasse er ideel til børn i alderen 3-9.

Læs mere

OM BAKOBA

BAKOBA inspirerer børnene til at bygge fra fri fantasi og er specifikt designet til at udvikle børnenes kreativitet samt motoriske evner. Byggeklodserne er lavet af et holdbart og fleksibelt skummateriale, som naturligvis er testet og sikkerhedsgodkendt af Danmarks Teknologiske Institut og Forbrugerlaboratoriet. Materialet har mange fordele; det kan bøjes og vrides uden at gå i stykker, det er let og lydløst, hvilket skaber et komfortabelt legemiljø, byggeklodserne kan flyde på vand og vaskes i vaskemaskinen. BAKOBA er derfor også ideelt til badekarret, hvor børnene kan eksperimentere med deres konstruktioners balance i vandet.

Gennem BAKOBA ønsker vi at give alle børn oplevelsen og glæden ved ubegrænset kreativitet

Fri og ustruktureret leg med alle muligheder åbne. Sådan husker vi den gode leg gennem vores barndom. Vi har en dyb kærlighed til leg og har udviklet BAKOBA med det ene mål for øje at skabe et legetøj, der udvikler børns opfindsomhed. At lade dem udforske deres evner, slippe fantasien løs og se hvor kreativiteten bringer dem hen. Klodserne er lavet i EVA skum og er lette, lydløse, fleksible og umanerligt holdbare. Derudover er de naturligvis fri for ftalater og skadelige farvestoffer og testet i henhold til europæiske standarder inden for legetøj.

FAKTA OM BAKOBA

  • BAKOBA er konstruktionslegetøj udviklet af to danske arkitekter
  • BAKOBA byggeklodser er lavet i EVA skum og er lette, lydløse, fleksible, vandafvisende og umanerligt holdbare
  • BAKOBA har vundet den prestigefyldte Reddot Design Award for legetøjets koncept og design.
  • BAKOBA er testet og sikkerhedsgod-kendt af Dansk Teknologisk Insitut og ForbrugerLaboratoriet.

.

.

 

 

.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev