HVAD skal du kigge efter, når de køber en trampolin?

Trampoliner er meget populære. Du ser dem overalt! Men kan de alle det samme? Med så mange muligheder kan det være vanskeligt at vælge den rigtige trampolin. Det er derfor vi har listet de punkter op du skal være opmærksom på, når du skal foretage det bedste valg på tværs af sikkerhed, holdbarhed og pris.

Læs praktiske tips nedenfor, før du køber din næste trampolin.

1 Rammen!

Rammen er ofte grundlaget for en god trampolin, en billig trampolin har ofte en ramme fremstillet af billigere materialer. Er rammen galvaniseret på indersiden samt på ydersiden?

på alle Bergs rammer er der påført et tykt lag rustfrit materiale, dette er en vigtig indikator for en trampolin, der holder lang tid.

Jo større diameter rør og godstykkelse, jo bedre er kvaliteten af ​​rammen, og jo længere tid vil din trampolin holde . alle BERG rammer er udstyret med flere stærke ben, fordelen ved dette er, at benene alle er påført rammen på en sikkerhedsmæssig og konstruktionsmæssig korrekt måde. Hertil kommer, at benene nedenunder trampolinen ikke falder af, når trampolinen flyttes fra A til B, da benene er klikket på plads.  

2 Kantbeskyttelse! 

Den beskyttende kant er kanten af selve ​​trampolinen (ofte grønne), der dækker fjedrene. Jo tykkere polstring og bredere den beskyttende kant er, desto bedre vil den beskytte dig, hvis du ved et uheld laver et forkert spring.

Alle Bergs kantbeskyttelser er udført i de stærkeste materialer for optimal holdbarhed og sikkerhed!

3 Fjedre! 

BERG trampolin fjedre er specielt designet til børn, men de er også sikre for brug af voksne. Da børn ofte vejer væsentligt mindre end voksne, har de udviklet Goldspring+ fjedren som er en meget fleksibel og smidig fjeder.

For at garantere, at fjedrene også er sikre for voksne, er de konstrueret og udført i meget stærkt og tykt tråd.

Vidste du, at bare en fjeder kan støtte 50 kg?

4 Springmåtten: jo flere masker, jo mere sikkerhed!

Bergs vævede springmåtter er forsynede med trekantede øjne, hvori fjedrene er forbundet med rammen, alle øjer er syet med 8 gennemgåede sting. Jo flere gange måtten er blevet syet igennem, desto mere sikker og holdbar er den. BERG syer altid måttens øjer 8 gange for 100% optimal sikkerhed.

.

.

 

 

.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev