Tattoo game

Tattoo springmåtten!

En BERG trampolin med en tattoo springmåtte. 2 - 10 deltagere

Vi anbefaler at Tattoo Spillet spilles af børn over 6 år.

 

Tattoo springmåtten fåes til følgende modeller:

Berg Favorit 430 cm

Berg Champion 430 cm

Berg Elite+ 430 cm 

Og derudover har vi lavet nogle færdige pakker hvor tattoo springmåtten følger med istedet for den klassiske sorte springmåtte.

Hvad er BERG tattoo spillet?

Tattoo game

De farvede ikoner på BERG tattoo springmåtten repræsenterer bevægelser og trampolintricks du skal forsøge at udføre. I midten af ​​måtten kan du udføre alle de tricks du vil. Selvfølgelig kan du også bestemme selv, hvilke tricks der hører til de forskellige ikoner.  

Land på dine knæ 1. Landing on your knees

Land på dine knæ hvor kroppen vender mod midten af ​​trampolinen, Stå på trampolinen med ansigtet mod midten. Hop et par gange på trampolinen for at vinde højde. Så land på dine knæ. Hvem laver det bedste og flotteste spring? Kan du lande på knæ to gange i træk og stadig hoppe højt?

Land på dine fødder 2. Landing on your feet

Land på dine fødder hvor kroppen vender mod midten af ​​trampolinen. Hop så højt du kan, og prøv om du kan lande på billedet af fødderne på springmåtten. Hvis du ønsker at gøre det vanskeligere, kan du f.eks prøve at tilføje et spin til dit spring! 

 

 

Land på din numse 3. Landing on your bottom

Hop så højt som du kan og land på trampolinen på numsen. Du vil hurtigt bemærke, at du hoppe op igen selvom du bliver siddende. Hvor mange gange kan du gøre dette i træk? Kan du formå at lande på din numse og derefter på dine fødder og til sidst på dine knæ?

 

 

Hop med dine hænder og fødder 4. Jumping with your hands and feet

Hop med dine hænder og fødder Er du fleksibel nok til at lande med dine hænder og fødder på måtten? Det kræver en fantastisk balance!

Giv det et forsøg!

 

 

Hop og land på dine fødder 5. Jumping and landing on your feet

Hop og land på dine fødder hvor kroppen vender mod den beskyttende kantpude Stå på trampolinen med ansigtet mod kanten og hop så højt du kan, og derefter land på begge fødder. Under springet, kan du forsøge at trække fødderne op under maven? Du vil hoppe endnu højere og mere afbalanceret på denne måde!

 

 

Land på ryggen 6. Landing on your back

Land på ryggen Hop så højt du kan! Så lander på ryggen med armene spredt ud så meget som muligt. Kan du hoppe tilbage op på dine fødder efter landing på ryggen?

 

 

Regler for tattoo spillet

 

Du kan selvfølgelig sammen med dine venner selv bestemme  hvordan du ønsker at spille Tattoo spillet, men for at hjælpe dig på vej har vi fastsat nogle generelle regler.

Alle der spiller spillet skal hoppe på skift. Målet er at hoppe på trampolin så længe som muligt. Den person, der hopper længst er vinderen!

Når det er din tur til at hoppe, skal dine venner fortælle dig, hvilket spring du skal udføre. Hvis de siger, at du skal hoppe på dine knæ, så er du nødt til at gå til at ikonet på springmåtten så hurtigt som muligt, og derefter lave tricket på dette ikon. Hvis du laver et forkert spring eller hvis du er for langsom, så er du ude.

Det er derefter den næste person i rækken. Mellem de tricks dine venner beder dig lave, skal du efter hvert trick hoppe tilbage til midten af ​​måtten. du må kun hoppe højst 5 gange på midten før du går videre til den næste trick.

RIGTIG GOD FORNØJELSE!

.

.

 

 

.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev