Hvordan testes trampolinerne?

BERG har til formål at gøre sine trampoliner så sikre og holdbare som muligt. Derfor er hver trampolin gennemprøvet.

Billedresultat for trampoline test

Sikkerhed og kvalitet tests

Hver BERG trampolin skal kunne udholde en betydelig vægt i sikkerheds og kvalitetstesten. Denne test er en stationær vægt placeret på trampolinen over længere tid.

Den anbefalede brugervægt, er dog noget lavere end selve testvægten. Dette skyldes, at brugeren udøver et tryk på trampolinen på en lidt anden måde, når man springer. BERG ønsker at undgå at en tungere person end anbefalet muligvis ville kunne få springmåtten til at røre jorden ved høj belastning. Det er grunden til at der ofte angives en relativ lav anbefalet brugervægt.

stabilitetstest

Vi udfører også en stabilitets test for at se, om BERG trampoliner forbliver stabile i brug. Desuden, for at sikre, at sikkerhedsnettet omkring trampolinen er af god kvalitet, vi hænger vægte på rammen af ​​sikkerhedsnettet.

 

 

Rigtige praktiske tests

Før en trampolin rent faktisk produceres på fabrikken, tester et panel af børn og voksne udførligt trampolinens prototype. De udfører de højeste trampolinspring og udfører den bedste akrobatik. Det er sådan, vi sørger for trampolinen opfylder alle sikkerhedskrav.

 

 

Materiale tests

BERG udfører flere materielle test på sine trampoliner, f.eks, kemiske materielle tests og omfattende tests for at bestemme styrken af ​​alle anvendte materialer. Et par af vores tests er fremhævet nedenfor.

UV test: trampolinen bør ikke misfarve da en trampolin ofte er udendørs i al sin levetid er den genstand for en hel del af sollys. Springmåtten og den grønne eller røde beskyttende kant må ikke misfarve gennem UV-stråling. Alle springmåtter og beskyttende kanter er derfor udsat for den særlige UV test. Under denne test er de forskellige materialer udsat for UV-stråling i længere tid. Først når materialet ikke har misfarvet kan testen anses for at være en succes.

Eksempel på en succesfuld UV test. Sikkerhedsnettet materiale er ikke misfarvet!

Eksempel på en mislykket UV test. Sikkerhedsnettet materiale er misfarvet for meget.

 

Innovation og forskning i fjedre

Den optimale balance mellem fleksibilitet og styrke af fjedrene er forsket i særlige BERG fjedrestudier. Alle BERG fjedre er elastiske, fleksibel, og afsluttede med et tykt, rustfri lag zink. Det er derfor, du holdbarheden på en BERG trampolin er meget længere en end billigere trampolin.

.

.

 

 

.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev