Hvorfor vælge en Berg trampolin?

Trampoliner er meget populære. Du ser dem overalt! Men kan de alle det samme? Med så mange muligheder kan det være vanskeligt at vælge den rigtige trampolin. Det er derfor vi har listet de punkter op du skal være opmærksom på, når du skal foretage det bedste valg på tværs af sikkerhed, holdbarhed og pris.

Læs praktiske tips nedenfor, før du køber din næste BERG trampolin.

SIKKERHED:

Det at hoppe på en trampolin er sjovt, men sikkerhed er også meget vigtigt.

Det er derfor sikkerheden er kerneværdien hos BERG: Alle trampoliner - herunder tilbehør - er udviklet og designet med sikkerhed som den vigtigste kerneværdi. Sikkerheden af ​​hver BERG trampolin er grundigt testet.

Hver BERG Trampolin er udstyret med en beskyttende kant, som dækker fjedrene og stålrammen.

Hver BERG ramme er udstyret med stærke ben, Fordelen er, at benene og rammen er forbundet på en sikreste måde, og hele konstruktionen er udført i tykt galvaniseret rør, benene er låst og det sikrer også, at benene nedenunder trampolinen ikke falder af når trampolinen flyttes fra A til B.

Der findes flere typer af sikkerhedsnet, fordi BERG også ønsker at garantere sikkerheden under trampolinspring så meget som muligt.

 

KVALITET:

BERG mener, at du bør være i stand til at få glæde af dit udendørs legetøj i mange år.

Vores høje kvalitet garanterer rigtig mange års sjov.

Alle fjedre, der anvendes i vores trampoliner er elastiske, smidig og afsluttede med et tykt, rustfri lag zink. Det er derfor holdbarheden bliver meget længere end andre trampoliner.  

Alle materialer opfylder de foreskrevne, juridiske kvalitetskrav og i nogle tilfælde overgår vi dem.

Den vævede springmåtte er fastgjort ved hjælp af fjedre til trampolinens ramme gennem trekantede øjne, som hver er blevet syet gennem otte gange.

Dette sikrer optimal styrke og sikkerhed Solid ramme   Kombinationen af ​​en well-finished ramme ad svejsesømme, et tykt rustfrit lag zink indefra og ud, en stor diameter og den store vægtykkelse af stål sikrer en robust og solid ramme.

Alle trampoliner er testet  for at forsøge at opnå "den perfekte hoppekomfort".

Der er endda en unik tattoo springmåtte for at gøre trampolinspring endnu sjovere.

Der er en egnet model for alle.

Holdet af udviklere og designere sikrer, at disse kerneværdier er placeret i toppen af ​​listen hver dag!

Lad det sjove begynde!

.

.

 

 

.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev