Hvordan graver man en trampolin ned ?

Vil du have en trampolin i haven uden at det er alt for iøjnefaldende? Så bør du vælge en trampolin til nedgravning, det er en flot og stilfuld løsning og ekstra sikkert, fordi det er næsten i jordhøjde.

Det gør det også lettere at træde ind og ud af trampolinen.

Billigtrampolin har altid et stort udvalg af trampoliner til nedgraving i forskellige prisklasser og forskellige kvaliteter.

Fordelene ved en nedgravningstrampolin: - På grund af det unikke design, er det ikke nødvendigt at grave et dybt hul - og det betyder mindre gravearbejde! - De korte ben på nedgravningstrampoliner er ikke gravet ned i jorden, og vil derfor ikke ruste, så levetiden for din nedgravnigstrampolin er derfor meget længere! - BERG nedgravningstrampoliner har integreret ramme med rammenet, dette er praktisk, fordi det giver mulighed for at luften som bliver skabt ved spring nemt kan komme væk, og det betyder en mere komfortabel hoppekomfort, det forhindrer også bolde og andet legetøj i at rulle ind under trampolinen.

 

Læs de enkle trin nedenfor om, hvordan du graver din BERG trampolin ned i jorden:

 

Step 1: Markér placeringen på jorden med et målebånd. Du kan derefter tegne nøjagtigt cirkel, hvor din trampolin vil blive installeret i haven. Sørg for, at du ikke placerer trampolinen for tæt på en hæk eller hegn og ikke under overhængende træer eller planter. 

Inground 

Step 2: Grav hullet til din trampolin. Det laveste punkt af hullet er min. 75 cm. Dette er under midten på trampolinen.

Inground

 

Step 3: Grav hullet som formen af en skål. Se tegningen for et eksempel. Som du kan se, behøver kanterne af hullet ikke at være så dybt som på midten.  

Inground

 

Step 4: Placer trampolinen over hullet, og den er klar til brug! BERG nedgravningstrampoliner har korte ben, der ikke kræver at blive sænket ned i jorden. Rammenettet er fastgjort til jorden med pløkker (medfølger) for at gøre trampolinen endnu sikrere. På denne måde kan intet falde ind under trampolinen og luften, som frigives under spring kan nemt komme væk.

Inground

RIGTIG GOD FORNØJELSE!

.

.

 

 

.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev