PIMP din trampolin!

Der er også meget forskelligt tilbehør til din BERG trampolin. Læs nedenfor hvilket tilbehør vi har at tilbyde, så du får trampolinen der passer præcis til dine behov.

Der er forskellige muligheder! Skal du vælge ekstra sikkerhed eller hvad med vedligeholdelsen af din trampolin? eller bør du måske vælge en kombination? Alt er muligt!

 

Stige

Hvis du har en høj trampolin er det praktisk og sikkert at have en lille stige monteret på trampolinen. Alle kan derefter træde til og fra trampolinen sikkert.

Vi har altid stiger på lager hos luksusleg.dk

BERG Trampoline ladder

 

 

Ekstra sikkerhed

Det er en trøstende tanke, hvis du kan lade børnene hoppe op og ned på trampolinen uden at bekymre dig. Vi anbefaler, at du altid bruger en trampolin i kombination med et BERG sikkerhedsnet. Der er masser af valg, så vælg den trampolin og sikkerhedsnet der passer bedst til dine behov.

Se de forskellige sikkerhedsnet her

BERG Safety Net

 

 

 

Tattoo springmåtten

Du vil helt sikkert skille dig ud med denne springmåtte!

I dette unikke spil, er det tilskuerne der bestemmer hvad det næste spring personen på trampolinen skal udføre er. Gør din modstanders spring svært, og så vanskeligt som muligt, for hvis springeren ikke klarer tricket er han/hun af spillet, og det bliver din tur!

Du kan købe tattoo springmåtten her

BERG Tattoo

 

Forankrings sæt

Har du en stor trampolin? Med andre ord, ikke en nedgravnings model? Hvis ja, har du mulighed for at forankre din trampolin med et forankrings sæt. Trampolinen vil derefter med garanti blive på plads.

Forankringssættet finder du på hjemmesiden lige her

BERG Trampoline Anchor set

 

Trampolin cover

Giv din trampolin ekstra beskyttelse med et cover. Der er lavet drænhuller så vandet kan løbe fra, når det regner, og trampolinen forbliver ren og fri for blade og snavs. Vi anbefaler altid at trampolinen forsynes med et cover i vinterhalvåret.

Hos billigtrampolin har vi 2 typer covers en Basic cover og et deluxe cover

BERG Trampoline cover

 

 

.

.

 

 

.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev