VVSgiganten.dk

Med mere end 30.000 varenumre på de elektroniske hylder leverer VVSGiganten op til det navn, der siden starten i 2004 er blevet mere og mere kendt hos forbrugerne. Netbutikken er 100 pct. danskejet og forhandler kun varer fra firmaer, der har danske forhandlere og agenter.


VVSGiganten er leveringsdygtig i alle mærkevarer inden for Vand, Varme og Sanitet fra A til W. A for Afløb, W for Wellness og alt, hvad der findes derimellem.

VVSGiganten garanterer levering på 1-2 dage, alt efter hvornår på dagen du afgiver din bestilling.

Mere end 12 års online-erfaring

Rene Nielsen havde næsten 25 års erfaring som medarbejder hos en række af landets førende VVS-grossister, da han i 2004 gik på nettet med VVSGiganten. Med sig havde han stor viden og erfaring og et vidt forgrenet netværk, som sikrer forbrugerne højeste kvalitet til bedst mulige priser. 

Superindeklima.dk

Superindeklima er etableret i starten af 2016, og har haft et forrygende opstartsår.

Superindeklima er et firma som arbejder for at indeklimaet i danske hjem generelt skal blive bedre. Indeklimaet får større og større betydning for os som mennesker, og med de strenge byggetekniske krav der idag stilles til opførelse af nye huse, bliver behovet ikke mindre - fugt er blevet en af de helt store aspekter i et nybygget hus.

Superindeklima sælger produkter som affugtere, luftrensere, ozongeneratorer o.l og er lagerførende.

Vi håber at vores produkter og vores side gør at du får lyst til at gøre noget for dit eget indeklima.

Superindeklima har idag 2 ansatte, der dagligt beskæftiger sig med salg og rådgivning.

.

.

.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev